Groningen Seaports Nieuws

20

Het bedrijventerrein Eemshaven heeft het Keurmerk Veilig Ondernemen behaald! Dit keurmerk is een waardering voor bedrijventerreinen waar gestart is met een samenwerking om de veiligheid te verbeteren. Een belangrijke voorwaarde in het proces om een KVO-certificaat te behalen is dat Stichting Bedrijfsbelangen Eemsmond (BBE) - namens de ondernemers - samen met Groningen Seaports, gemeente, politie en brandweer afspraken maakt om overlast, criminaliteit en onderhoud en beheer aan te pakken.

Dit levert een veiligere omgeving op met als resultaat een groter gevoel van veiligheid en minder schade. Daar profiteert iedereen van. MKB-Nederland heeft dit proces begeleid.

De schade die het bedrijfsleven jaarlijks lijdt door criminaliteit en onveiligheid wordt met het behaalde KVO-certificaat en het doorvoeren van diverse maatregelen fors verminderd. Dit heeft direct effect op het veiligheidsgevoel van ondernemers, werknemers en burgers. Maar ook is er vaak een structurele verbetering van de samenwerking tussen ondernemers en andere partijen te zien. Direct voordeel van het KVO-certificaat voor bedrijven in Eemshaven is een mogelijke korting op verzekeringspremies.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Frans Renkema, Projectleider Keurmerk Veilig Ondernemen Eemshaven, tel. 06-51937369.


De Eemshaven is nu gecertificeerd voor keurmerk veilig ondernemen

Acties: E-mail |

Bezoekadres
Handelskade Oost 1
9934 AR Delfzijl

Tel.: +31 (0)596 640400

KvKnr. 58141057
BTWnr. NL 852893048.B01


(c) Groningen Seaports NV
Realisatie: iVendo Marketing

Postadres
Postbus 20004
9930 PA Delfzijl
 

E-mail
info@groningen-seaports.com

 

Links
Brainwierde Weiwerd
Havenvisie 2030
Eemsdelta Vastgoed

Volg Groningen Seaports
op Social Media